RH Bilişim Ltd. Şti. 2008 yılında kuruldu. Daha önce Monitor Group bünyesinde 18 yıl süreyle Bursa ve Türkiye genelinde bilişim çözümleri, teknik destek ve danışmanlık alanlarında hizmet vermekteydi. Sonuç olarak 20 yıldır Bursa’da bilişim sektöründe hizmet vermekte ve çeşitli projelerle anahtar teslim çözümler sunmaktayız.
Piyasanın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda komple bilgiişlem müşavirlik hizmetleri veren firmamız, yaptığı teknik hizmet sözleşmeleri ile koruyucu aile hekimi gibi çalışmaktadır. Yazılım, donanım ve proses kontrol cihazlarını kapsayan özel ve genel çözümler konusunda uzman servislerini sürdürmektedir.
Başta tekstil ve otomotiv olmak üzere çok çeşitli sektörler için geniş bir çözüm yelpazesine sahip olan RH Bilişim, ölçüm ve paketleme sistemlerinin otomasyonu ve sisteme entegrasyonu konusunda da değerli referanslara sahiptir.
<em><strong>Vizyonumuz</strong></em>
Gelişen bilişim sektöründe müşterilerimizin tercihi olmak.
<em><strong>Hedefimiz</strong></em>
Mevcut müşteri havuzunu genişletebilmek için önümüzdeki günlerde daha güçlü işbirliklerine hazırlanan RH Bilişim daha kaliteli hizmeti, daha kısa sürede sunmayı hedeflemektedir.
<em><strong>Çözümlerimiz</strong></em>
Bilişim sektörü ile ilgili, dünyanın en saygın üreticilerinin ürünleri ile proje hazırlanmakta ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre, anahtar teslim çözümler sunulmaktadır.
<em><strong>Sektördeki Yerimiz</strong></em>
RH Bilişim, bilişim sektöründe sürekli büyüyen çözüm ve müşteri havuzu ile sektörde her zaman bilgi ve tecrübesi ile bir adım önde olduğunu, sahip olduğu yetki zenginliği ve kalifiye personeli ile birlikte verdiği hizmetlerle göstermektedir.